wixes-weboldal-keszites.jpg

WIX-es weboldalak javítása

Elkezdted, de nem megy? Segítek!

Te is jártál már úgy, hogy elkezdtél szerkeszteni egy ingyenes WIX-es oldalt, majd rájöttél, ez nem is olyan egyszerű feladat és csak egyre nagyobb lett a káosz?

Az ingyenes drag & drop weboldal szerkesztő felületek nagyon vonzóak, de ez is egy szakma. Tanulás, tapasztalat, szerkesztői véna és természetesen a jó adag kreativitás elengedhetetlen, hogy egy szép honlapod legyen.  És akkor még csak szép az oldalad.

Ok, hogy szép, de valóban használható is? Tegyük fel, kész a honlapod, de hogyan fogja megtudni a világ, hogy létezel? Facebookon, Instán nagyon kis réteget érhetsz el, ha új vagy még, így a Google Ads lesz az irány, amerre érdemes fordulni. És ekkor jön az első kérdés: vajon jók a linkjeid? Vannak landing page-ek az oldaladon? A gombok megfelelően vannak elhelyezve? Tudsz róla, hogy 2 kattintással el kell, hogy érjen egy ügyfél az ajánlatkéréshez?

Egy honlapnál nem csupán a megjelenés, de a tartalom, a szerkesztés, a kulcsszavazás és a megfelelő technikai háttér is legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, hogy eredményes legyen. 

Ha elakadtál akár a designban, akár a felépítésben, keress meg és segítek.