WEBoldalÉPÍTÉS

Hello! Neked van saját honlapod? Vagy újat szeretnél? Jó helyen jársz!

weboldal-epites.jpg

Fejleszd vállalkozásodat egy profi weboldallal! Legyen 0-24 órában nyitva tartó vállalkozásod vagy webáruházad és növeld bevételeid!

8 + 1 ÉRV HOGY MIÉRT LEGYEN SAJÁT WEBOLDALAD

  1. Mert a minőségi honlap és webdesign professzionális megjelenést ad vállalkozásodnak.

  2. Mert az online marketing szemlélettel és keresőoptimalizálással megépített honlapokkal, amelyeket mi is készítünk, új Ügyfeleket érhetsz el a Google segítségével és nagyobb bevételre tehetsz szert.

  3. Mert már az első pillanatban megmutathatod szolgáltatásodat, termékedet a honlapodra látogatóknak, tehát a "legjobb arcoddal" mutatkozhatsz be.

  4. Mert weboldalad által könnyen kapcsolatba léphetnek Veled Ügyfeleid, helytől és időtől függetlenül 0-24 órában.

  5. Mert az Ügyfelek már elvárják, hogy "lecsekkolhassanak" és rá fognak keresni a vállalkozásodra. Ha nincs weboldalad, sokaknál elvéreztél, hiába a Facebook profil.

  6. Honlapodon minden számodra fontos információt átadhatsz Ügyfeleidnek, Vásárlóidnak, azonnal értesítheted őket akcióidról, újdonságaidról, webshopodhoz könnyedén adhatsz új termékeket.

  7. Egy fizikai üzlet megnyitása bonyolultabb, költségesebb, ott kell lenned Neked vagy alkalmazottadnak, sok engedély kell hozzá, míg egy online vállalkozás vagy webáruház indítása ehhez képest lényegesen egyszerűbb.

  8. Mert webshop esetén a vásárlás lebonyolításához nem szükséges sem alkalmazott, sem nyitvatartási idő.

  +1 Mert a koronavírus kezdete óta folyamatosan erősödik az "érintésmentes vásárlás", ez a folyamat azóta is csak emelkedik.

Neked még nincs weboldalad?

Kérd egyedi árajánlatodat az alábbi gomb segítségével és ha 24 órán belül elfogadod ajánlatunkat 10 % kedvezményt kapsz:

Tudtad, hogy a felnőtt magyar lakosság 79%-a internet-felhasználó? Közülük pedig 89% használ okos telefont, azaz több mint 5,5 millió ember?! A netezőket pedig a neten tudod a leghamarabb elérni, ezért is elengedhetetlen, hogy a közösségi oldalaid mellett legyen egy saját honlapod, amely mobilon és más eszközökön is jól mutat és nem mellesleg az online marketing világa is kitárul vállalkozásod előtt, amely ma már szerves része egy kisvállalkozás életének.

Ha egyedi honlapot szeretnél, ami passzol Hozzád és a szolgáltatásodhoz, mindezt gyorsan és elérhető áron, akkor jó helyen jársz!

Mit tartalmaz a weboldal építés?

Webszerkesztés

Webdesign

Belső SEO

SSL tanúsítvány

"Süti" kezelés

Önálló szerkeszthetőség

Mobil barát kialakítás

Kedvező ár

WEBLAP ÉPÍTÉS Árak

Fontos, hogy tudd, hogy egy weboldal ára nagyon összetett. Az árak, amiket egy részletesebb beszélgetés vagy írásbeli egyeztetés előtt kapsz, segítségként szolgálnak, hogy nagyjából tudd, mire számíts, de minden esetben fontos, hogy részletesebben is átbeszéljük a témát, így egyedi árajánlatot kapsz.

Azért is fontos az egyeztetés, mert lehetséges, hogy a cél, amire használni szeretnéd az oldaladat, költséghatékonyabban is megoldható, mint ahogyan gondolnád. 

Ugye Te sem dőlsz be annak, hogy létezik ingyenes weboldal? 

Bizony még ha saját magad is alakítod ki weboldaladat, akkor sem lesz ingyenes, hiszen venned kell egy domain nevet, tárhelyet és/vagy előfizetést tárhellyel, sokszor bővítményeket és sokszor jogtiszta stock fotókat is.

Amit pedig senki nem mondd el:

A honlapodra fordított idő nagyon-nagyon hosszú folyamat tud lenni és nagyon küzdelmes is. Van olyan Ügyfelem, aki 8 hónap küzdelem után keresett meg, hogy segítsek rendbe rakni a weboldalát. Arról nem is beszélve, hogy a nem szakemberek által összerakott oldalak 99,9%-a nem online marketing szemlélettel épített weboldal, nem keresőbarátok (SEO) a szövegek, a képek és az url-ek, nincsenek végiggondolva szerkezetileg és tartalmilag, nem felelnek meg a jogszabályi kötelezettségeknek és még sorolhatnám. 

 

Gondold át, Te vajon meg tudod oldani ezeket? Ezt az értékes időt, amit a fentiek tanulására fordítasz fordíthatnád esetleg a vállalkozásod vagy saját magad szakmai fejlesztésére?

Én azt vallom, hogy ha letörik a cipőm sarka, a cipészhez megyek, ha fáj a fogam a fogorvost keresem meg.

És Te? 

Ha stresszmentesen, gyorsan, korrekt áron és kifejezetten ügyfélbarát hozzáállással szeretnél weboldalt készíttetni, akkor valóban jó helyen jársz. 

És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor bizony én is Téged kereslek, mert számomra is fontos, hogy Te, mint Ügyfél megértsd, miért is fontos a szép honlap és design mellett a hatékonyság, az online marketing szemlélet a szerkezetben és ami a legfontosabb, a közös munkában a kölcsönös tisztelet és az együttműködés.

Várom a hívásodat 06203374413 vagy kérj ajánlatot az alábbi gomb segítségével: