weboldal-keszites.jpg

WEBoldal ÉPÍTÉS

Hello! Neked van saját honlapod? Vagy újat szeretnél? Jó helyen jársz!

Az ingyenes előzetes konzultáció után megkapod árajánlatunkat és ha 24 órán belül elfogadod, 10% kedvezményt kapsz.

 

Tudtad, hogy a felnőtt magyar lakosság 79%-a internet-felhasználó? Közülük pedig 89% használ okos telefont, azaz több mint 5,5 millió ember?! A netezőket pedig a neten tudod a leghamarabb elérni, ezért is elengedhetetlen, hogy a közösségi oldalaid mellett legyen egy saját honlapod, amely mobilon és más eszközökön is jól mutat és nem mellesleg az online marketing világa is kitárul vállalkozásod előtt, amely ma már szerves része egy kisvállalkozás életének.

Ha egyedi honlapot szeretnél, ami passzol Hozzád és a szolgáltatásodhoz, mindezt gyorsan és elérhető áron, akkor jó helyen jársz!

WEBLAP ÉPÍTÉS Árak

Fontos, hogy tudd, hogy egy weboldal ára nagyon összetett. Az árak, amiket egy részletesebb beszélgetés vagy írásbeli egyeztetés előtt kapsz, segítségként szolgálnak, hogy nagyjából tudd, mire számíts, de minden esetben fontos, hogy részletesebben is átbeszéljük a témát, így egyedi árajánlatot kapsz.

Azért is fontos az egyeztetés, mert lehetséges, hogy a cél, amire használni szeretnéd az oldaladat, költséghatékonyabban is megoldható, mint ahogyan gondolnád. 

Iratkozz fel hírlevelünkre vagy kérj ajánlatot szolgáltatásainkra!

Kapcsolat

Lion Media Hungary

Budapest, Hegyvidék

​​

Tel: 00 36 20 337 44 13

lion-media-hungary-logo.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Lion Media Hungary

Minden jog fenntartva!

arrow&v