fahid-to-molo.jpg

Történetünk

Történetünk

Gulyás-Kovács Anna vagyok, a Lion Media Hungary alapítója és tulajdonosa. Kommunikációs szakember, sport és life coach.

A Lion Media ötlete 2018 elején született meg. Több mint 17 év tapasztalatával a hátam mögött, melyet a kommunikáció szinte minden területén eltöltöttem, döntöttem úgy, megalapítom saját "oroszlános vállalkozásomat".

Pályafutásomat, 20 évesen, kulturális riporter gyakornokként kezdtem az Info Rádióban, majd 6 év után talált meg a lehetőség és lettem politikai kommunikációs területen sajtóreferens, majd pár év elteltével sajtófőnök, később vállalati kommunikációs vezető és szóvivő. Életem egyik legmeghatározóbb időszaka volt, amikor az akkor alaklult BKK kommunikációjának vezetésére kértek fel és aktív részese lehettem a cég épülésének. Később, amikor a Fővárosi Vízművek Zrt. ismét magyar tulajdonba került, segíthettem az új kommunikációs stratégia kialakításást, mint szóvivő és kommunikációs szakember. Időközben egyik kedves hobbim szakmává vált, így mint nemzetközi borszakértő és kommunikációs szakember dolgoztam a Nemzeti Borkiválóság Programban, boros rendezvényeket, Országkóstoló díjátadókat moderáltam és borász legendákkal vezettem és vezetek kerekasztal beszélgetéseket a Budavári Borfesztivál Spar és Savoyai színpadán.

A sport már kicsi gyerekkorom óta életem része, hiszen Édesapám versenyszerű kosárlabdázó volt, és pécsi lány révén egyértelműen én is ezt a sportágat választottam. Kézenfekvő volt, hogy a LION MEDIA életéből sem hiányozhat a sport, így fejlesztve magam és a céget, coach tanulmányokba kezdtem, specializálódva a sport coachingra, amely még egy kevésbé ismert, ám annál hasznosabb coaching terület. Célom segíteni a coaching eszközeivel és lehetőségeivel, segíteni a magyar sportot, legyen szó edzőkről vagy sportolókról, életmódváltókról, hétköznapi sportszerelmesekről. Hiszem, hogy a coach nem a "halat" adja, hanem a hálót és a halászás tudományát. 

Coach szemléletemet igyekszem a munkám többi területén is hasznosítani, hogy eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk.  

Számomra a kommunikáció az élet, és hiszem, a kulcs is mindenhez.

Gulyás-Kovács Anna

Kommunikációs szakember, Coach

Iratkozz fel hírlevelünkre vagy kérj ajánlatot szolgáltatásainkra!

Kapcsolat

Lion Media Hungary

Budapest, Hegyvidék

​​

Tel: 00 36 20 337 44 13

lion-media-hungary-logo.png
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Lion Media Hungary

Minden jog fenntartva!

arrow&v