fahid-to-molo.jpg

Történetünk

gulyas-kovacs-anna.jpg

Történetünk

Gulyás-Kovács Anna vagyok, a Lion Media Hungary alapítója és tulajdonosa. Kommunikációs szakember, sport és life coach.

A Lion Media ötlete 2018 elején született meg. Több mint 17 év tapasztalatával a hátam mögött, melyet a kommunikáció szinte minden területén eltöltöttem, úgy döntöttem, megalapítom  "oroszlános vállalkozásomat".

Pályafutásomat, 20 évesen, kulturális riporter gyakornokként kezdtem az Info Rádióban, majd 6 év után politikai kommunikációs területen folytattam a munkám, sajtóreferensként. Pár év elteltével sajtófőnöknek kértek fel, később vállalati kommunikációs vezetőként és szóvivőként dolgoztam különböző területeken. Életem egyik legmeghatározóbb időszaka volt, amikor az akkor létrejött BKK kommunikációjának vezetésére kértek fel és aktív részese lehettem a cég épülésének. Később, amikor a Fővárosi Vízművek Zrt. ismét magyar tulajdonba került, segíthettem az új kommunikációs stratégia kialakítását, mint kommunikációs szakember és a cég szóvivője. Időközben egyik kedves hobbim szakmává vált, így mint nemzetközi borszakértő és kommunikációs szakember dolgoztam a Nemzeti Borkiválóság Programban, boros rendezvényeket, Országkóstoló díjátadókat moderáltam és borász legendákkal vezettem és vezetek kerekasztal beszélgetéseket a Budavári Borfesztivál Spar és Savoyai színpadán.

A sport már kicsi gyerekkorom óta életem része, hiszen Édesapám versenyszerű kosárlabdázó volt, és pécsi lány révén egyértelműen én is ezt a sportágat választottam. Kézenfekvő volt, hogy a LION MEDIA életéből sem hiányozhat a sport, így fejlesztve magam és a céget, coach tanulmányokba kezdtem, specializálódva a sport coachingra, amely még egy kevésbé ismert, ám annál hasznosabb coaching terület. Célom segíteni a coaching eszközeivel és lehetőségeivel, segíteni a magyar sportot, legyen szó edzőkről vagy sportolókról, életmódváltókról, hétköznapi sportszerelmesekről. Hiszem, hogy a coach nem a "halat" adja, hanem a hálót és a halászás tudományát. 

Coach szemléletemet igyekszem a munkám többi területén is hasznosítani, hogy eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk.  

Számomra a kommunikáció az élet, és hiszem, a kulcs is mindenhez.

Gulyás-Kovács Anna

Kommunikációs szakember, Coach