fahid-to-molo.jpg

Történetünk

gulyas-kovacs-anna.jpg

Történetem

Gulyás-Kovács Anna vagyok, a Lion Media Hungary alapítója és tulajdonosa. Kommunikációs szakember, sport és life coach.

A Lion Media ötlete 2018 elején született meg. Több mint 17 év tapasztalatával a hátam mögött, melyet a kommunikáció számos területén eltöltöttem, úgy döntöttem, megalapítom  "oroszlános vállalkozásomat".

Pályafutásomat, 20 évesen, kulturális riporter gyakornokként kezdtem az Info Rádióban, majd 6 év után PR kommunikációs területen folytattam a munkám sajtóreferensként. Pár év elteltével sajtófőnökként, később pedig vállalati kommunikációs vezetőként és szóvivőként dolgoztam. Életem egyik legmeghatározóbb időszaka volt, amikor az akkor létrejött BKK kommunikációjának vezetésére kértek fel és aktív részese lehettem a cég épülésének. Időközben egyik kedves hobbim szakmává vált számomra, így mint nemzetközi borszakértő és kommunikációs szakember dolgozhattam a Nemzeti Borkiválóság Programban. A legjobb magyar borokat összefoglaló kiadványok és könyvek (Borkiválóságok Könyvsorozat) szerkesztésében és írásában segédkeztem, szakmai borágazati rendezvényeket szerveztem, Országkóstoló díjátadókat moderáltam és borász legendákkal vezettem kerekasztal beszélgetéseket a Budavári Borfesztivál Spar és Savoyai színpadán. 

A sport már kicsi gyerekkorom óta életem része, hiszen Édesapám versenyszerű kosárlabdázó volt, és pécsi lány révén egyértelműen én is ezt a sportágat választottam. Kézenfekvő volt, hogy a Lion Media életéből sem hiányozhat, így fejlesztve magam és a céget, coach tanulmányokba kezdtem, specializálódva a sport coachingra, amely még egy kevésbé ismert, ám annál hasznosabb coaching terület. Célom, segíteni a magyar sportot coaching eszközeivel és lehetőségeivel, legyen szó edzőkről vagy sportolókról, életmódváltókról, hétköznapi sportszerelmesekről. 

Coach szemléletemet igyekszem a munkám többi területén is hasznosítani, hogy eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk.  

Gulyás-Kovács Anna

Kommunikációs szakember, Coach