lion-media-hungary-munkaink.png
lionmedia_black_3_logo_edited.png

LION MEDIA HUNGARY

MUNKÁINK

SZOLGÁLTATÁST BEMUTATÓ ANIMÁCIÓK

Rendelj céged számára vállalkozásodat, céges folyamatokat bemutató animációkat, hogy Ügyfeleid jobban megismerhessék, mivel foglalkoztok és milyen  pozitívumokkal jár szolgáltatásodnak, termékeidnek megrendelése.

GRAFIKAI MUNKÁK

Egy jó logó már fél siker, szokták mondani. Bizony, egy jól eltalált, kifejező logó többet mondd vállalkozásunkról, mint gondolnánk. Fontos, hogy a megrendelő mindig azonosulni tudjon vele, képviselni tudja a stílust és a mondanivalót, legyen mögötte egy filozófia. A Lion Media Hungary éppen ezért kifejlesztette a coaching szemléletű logó konzultációt. Mi nem csupán EGY logót szeretnénk tervezni, hanem A LOGÓT. Ehhez pedig szeretnénk megismerni ügyfeleinket, vállalkozásukat, ízlésüket, hogy honnan jöttek és hová tartanak, mik a céljaik, amiben a logó is segíteni tudja őket. Kérj ajánlatot és az ingyenes logó konzultáció után megtervezzük azt a logót, ami tényleg kifejez Téged és a vállalkozásodat.

RÓLUNK MONDTÁK

ANDREA

A Lion Media remek választás volt, gördülékenyen és gyorsan ment a munka! Csodás honlapot kaptam!

JUDIT

Ha valaki honlap készítésen gondolkodik, szívből ajánlom Annát, she is the best!!!!

GÁBOR

Annával már korábbi munkánk kapcsán ismertük egymást, megbízható, őszinte és pontos munkatárs volt, a Lion Media is így működik.

KARESZ

Anna rengeteget segített nekem, mint coach! Végtelen türelme és a jól irányzott kérdései nagyon jó kombinációnak bizonyultak. Köszönöm a segítséget!

weblapepites.jpg

Nagyon köszönjük a gyors, pontos, csupa lélek munkádat, Annám, boldogok vagyunk és nagyon elégedettek! Azt külön köszi, hogy nem engeded el a kezünket, amíg magabiztosan nem mozgunk az Y-generáció világában és mentorálsz minket! Az már csak plusz, hogy emberileg IS hibátlan a hozzáállásod! Imádás van!

Székely-Szabó Judit, Pool & Garden alapító tulajdonos

Mindig nagy öröm, amikor átadhatunk egy új honlapot, pláne, ha egy olyan témájú oldal, amihez még személyes kötődésünk is van. 

Mint borszakértő, aki elsősorban borkommunikációs oldalon erősíti a szakmát, nagyon nagy öröm volt, amikor Bálint Laci nemzetközi WSET diplomás borszakértő, a Winelover 100 zsűrijének elnöke megkeresett, készítsünk számára egy weboldalt.

Lacit nem csupán az egyik legjobb WSET diplomás borszakértőnek tartom, de imádom, hogy mindig jókedvű, optimista, a megoldásra törekszik és egy csodálatos, nagybetűs EMBER!
Megtiszteltetés volt a közös munka!

100-legjobb-magyar-bor.jpg