home-office.jpg

Online coaching

A személyes találkozások alternatívája, mert mindenre van megoldás.

Nincs időd a személyes találkozókra? Külföldön vagy? Sokat utazol? A Fővároson kívül élsz? Kisbabával vagy otthon és nem tudsz elszakadni? Vagy esetleg az utóbbi hónapok meghozták a felismerést, hogy online mennyi mindenre van lehetőség?

 

Igen, a coaching online formában is elérhető és a tapasztalatok azt mutatják, hogy ugyanolyan kimagasló eredményeket lehet elérni, mint a személyes találkozókkal. Az utazási időt pedig így meg is spórolod.

A LION COACHING ONLINE FOLYAMATA

Az előzetes konzultáció egy 30-40 perces beszélgetés, ez nálam mindig ingyenes. Ezt az egy találkozót ha lehetséges, személyesen kellene megejtenünk, de ha nem megy, maradunk online. Ekkor megismerkedünk és megbeszéljük, pontosan hogyan is fog történni a coaching, melyek a folyamatok és a lehetőségek. Ezután eldönthetjük, szeretnénk-e egymással dolgozni.

 

A coaching ülések 1.5 óra hosszúak és hetente, a 2. alkalomtól igény szerint kéthetente ismétlődnek.

 

Az üléseket legtöbbször Zoomon tartom, hiszen egy biztonságos, zárt, professzionális rendszer.

Minimum 5 alkalom után már érzékelhető a változás, közelebb kerülsz célod eléréséhez.

Egy coaching folyamat maximum 10 alkalmas, de mindig van lehetőség a hosszabbításra, ha úgy döntünk. A beszélgetések során egy közösen kialakított tematika mentén haladunk, az ülések végén néha “házi feladatot” kaphatsz, amely segít a kitűzött célok elérésében.

 

Az utolsó coaching alkalmon áttekintjük az elért eredményeket és természetesen dönthetünk a folytatásról is.