oroszlan-setal.jpg

Adatvédelmi Tájékoztató

BÍZHATSZ BENNÜNK!

Tájékoztatásunk a www.lionmedia.hu weboldalon, a Lion Media Hungary Facebook és Instagram oldalán hirdetett szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatos tevékenységekre terjed ki. 

A személyes adatok kezelésének célja csupán az Ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és tájékoztatás.

Milyen adatokat kérünk, miért kérjük és mi alapján?

Telefonos, e-mailes, vagy Facebookon, Instagramon való jelentkezésedkor kérjük a teljes nevedet, telefonszámodat, e-mail címedet, hogy kapcsolatot tudjunk tartani. A hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassunk, ha épp nem tudjuk felvenni a telefont, vagy e-mailen el tudjunk érni, tájékoztatni, időpontot egyeztetni.

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A megadott személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük, a postafiókunkat félévente felülvizsgáljuk és töröljük a felesleges leveleket külön kérés nélkül is. A híváslistánkat hetente töröljük, Facebook-Instagram oldalon való levelezéseinket 6 havonta felülvizsgáljuk és a fölösleges leveleinket töröljük.

Amennyiben a személyes adataidat korábban szeretnéd töröltetni, akkor telefon, e-mailen jelezd kérlek.

Ha kapcsolatfelvételed után Ügyfeleink között üdvözölhetünk, ebben az esetben adataidat megtartjuk, de harmadik félnek nem adjuk tovább.

A továbbiakban a szerződés jogalap szerint kezeljük a megadott személyes adataid. (név, telefonszám, e-mail cím)

 

A következő okkal kérhetünk adatokat

Számla kiállításához a számlázási név, számlázási cím, e-mail cím szükséges. Ha utalással egyenlíted ki a számlánkat. úgy a bankszámla kivonat tartalmazza az utalást indító fél nevét és bankszámlaszámát. Ezeket az adatokat a tárolás időtartamát jogszabály írja elő, amely szerint a kiállítás évében, plusz még nyolc évig meg kell őriznünk ezeket az adatokat.  Amennyiben nem kapjuk meg a kért adatokat, úgy nem tudjuk teljesíteni a számlázási kötelezettségünket.

 

Facebook-Instagram

Amennyiben követed a Lion Media Hungary közösségi oldalait, úgy látni fogjuk a nevedet és a profilodat. Amennyiben kedveled az oldalt, illetve a posztolt képeket, azzal a nyilvános profilodban megadott adatok, nyilvános megosztásaid és hozzászólásaid is láthatóak lesznek, hozzájárulásod alapján. A szakmai oldalak üzemeltetésének célja szolgáltatásaink, cikkek, újdonságaink népszerűsítése, marketing tevékenység, információk megosztása és a kapcsolattartás.

Ameddig kedveled az oldalunkat, vissza nem vonod a kedvelést, addig látható a neved az oldalt kedvelők között.

Az oldal szellemiségével össze nem egyeztethető, rosszindulatú, mások számára bántó megjegyzések esetén fenntartjuk a moderálási jogot, ami azt jelenti hogy töröljük az ilyen típusú hozzászólásokat, valamint kitiltunk az oldalról.

Szerződés

Amennyiben megrendeled szolgáltatásunkat, úgy szerződés tervezetet küldünk, mely elfogadása után a szerződésben leírtak szerint érvényessé válik az üzleti titoktartás is. Adataidat sosem adjuk tovább harmadik félnek.

 

Adatkezelő:

Név: Gulyás-Kovács Anna

Címe:  1126, Budapest Böszörményi út 3/D 2. emelet 1.

Elérhetősége: +36203374413

e-mail címe. gkanna@lionmedia.com

weboldal: www.lionmedia.hu